14Google |
- Specialitati culinare in voga - Turta de la Turda si Friptura de Turda - sursa ; T.Stefanie si V.Visinescu - Ghid Turistic, carte pe Google1, pag. 128.
2016.11.01 |
Ingrediente turta dulce de turda:
500 g faina
4 oua
250 g miere de albine
200 g zahar
100 g nuci
1 lingura bicarbonat
1 varf de cutit scortisoara
1 varf de cutit cuisoare pisate marunt.
Modul de preparare a retetei:
Ingredientele de mai sus, in afara de nuci, se pun pe o planseta si se amesteca bine. Din aluatul obtinut se intinde o foaie care se asaza intr-o tava, de marime potrivita, unsa si presarata cu faina. Deasupra se presara nucile taiate in felii. Tava se pastreaza pana a doua zi la un loc cald. Se coace la foc potrivit 30-40 minute. - sursa info. savuros.com
2016.11.01 |
Publicat pe 14Google, Facebook. I.L.T. - A.M.C.
Sugestii culinare
Str. Gheorghe Lazar
Diverse
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu