2019-12-12

Imagini si ganduri


-  Eu ma gandesc la.....


album pe Google


2019.12.07
- "...Bătrânii spun că apa trece
Şi spun că pietrele rămân,
Dar lucrul altfel se petrece
Pe vechiul nostru glob bătrân.

Că piatra, orişicât de tare,
Se macină şi trece stând,
Iar peste trista-i măcinare
Doar apele rămân curgând. "

poezie de Mihai Codreanu - in imagine Raul Aries vazut din Parcul Central - A.M.C.2018.05.05
- Piata Republicii - Unghiuri si puncte de vedere ...exista puncte de vedere diferite intre oameni diferiti despre unul si acelasi subiect. Fotografia este prin analogie o dovada ca exista si unghiuri de vedere ce pot fi diferite creeind impresii diferite tot referitor la unul si acelasi subiect... S-ar spune ca Piata Republicii este napadita de burieni , asta pentru ca eu am fotografiat in prim plan burienile..In realitate ele aproape ca nici nu exista.. - 2018.05.05


2018.05.07
-  Parcul Teilor - 2018.05.07 - Iubesc imaginea...armonie, sinceritate specifica copilariei..Ce si cum va fi peste cativa zeci de ani? O lupta politica, sau etnica? O discordie pe tema de credinta? Sau, incredere si respect, uniti in scopul cunoasterii?
Bujor de pe Str. Salinelor, la curte - 2019.03.23 - Realitatea "relativa".. "Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă!" - Realitatea este cea perceputa de fiecare in parte...Ce spune unul? Ce spune altul? Este realitatea lor diferita de a mea . "Realitatea" este perceputa asemanator in conditii asemanatoare dar niciodata nu poate fi aceeasi - De ce am ales aceasta imagine ? pentru ca pamantul da viata dar il maturi afara din casa - A.M.C.

2019.11.20
- Facebook: A.M.C.,  I.L.T.
"...A mai căzut o frunză dar altele vor creşte
Căci anii trec într-una, pământul se-nvârteşte
În cicluri cadenţate, făcând să reapară:
După o toamnă blândă, o iarnă friguroasă, o dulce primăvară,...."
- poezie (fragment) de Corneliu Zegrean-Nireşeanu - imag. pe Str. Baladei - 2019.11.20


2019.12,07
- Timpul vindecă orice rană. Dar ce facem cu cicatricile?
- A.M.C. - avantaje.ro
2019.12.07
- "Milioane de oameni au văzut cum cad merele, însă Newton a fost unicul care s-a întrebat de ce cad....citat din Bernard Baruch" - A.M.C. - Mar in fruct, pastrat iarna pe Str. Abatorului.  -Publicat pe: Google,  Facebook - A.M.C.
Ganduri - linkuri
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu